Producten

Ons nieuwste materiaal KelderBOX Blue.

Als producent van kunststof verpakkingen heeft KelderBOX Packaging dagelijks te maken met het onderwerp duurzaamheid en recycling.

KelderBOX Packaging wil met het nieuwe PET-materiaal (Kelderbox Blue) een bijdrage leveren aan de vermindering van ongebruikt kunststof afval.

Het nieuwe materiaal, dat KelderBOX Packaging onlangs in het assortiment heeft opgenomen is een duurzaam alternatief voor standaard PET. Het KelderBOX Blue is zoals de naam al zegt een blauwachtig materiaal met tot 100% gerecycled materiaal in de centrale laag.

Ondanks dat het nieuwe materiaal uit gerecycled kunststof bestaat heeft dit geen consequenties voor de kwaliteit of helderheid van het materiaal. Integendeel, dankzij de blauwachtige tint communiceert het materiaal frisheid en puurheid, waardoor producten op de POS in een aantrekkelijk daglicht komen te staan.

De voordelen gaan verder dan het uiterlijk van het materiaal: dankzij het niet onaan- zienlijke gerecyclede afval van de farmaceutische industrie, kan het zonder aarzelen worden gebruikt in de voedsel- en hygiënesector. Daarnaast zorgt een virgin buiten laag voor een optimale barrière zo is materiaal in zijn geheel food-proof!

Een ander voordeel van dit materiaal is de prijs. Nu kunnen we echt zeggen:
‘Duurzaamheid zonder extra kosten!’

Zoals alle door KelderBOX Packaging geleverde PET-materialen kan KelderBOX Blue volgens de huidige praktijk veilig als monofilm aan de recyclingeconomie worden toegevoegd. Voor een duurzame toekomst voor ons milieu gaan we de goede kant op.

We are proud to pronounce to you all that we produced our first Bio-Pet packaging.

#inovations #packaging #verpakkingen #bio #new #future

Kelderbox BV.

#balsponsor #nec #voetbal #nijmegen #verpakking #sponsor #packaging

KelderBox B.V bezoekt

#expopharm #dusseldorf #messe #fair #packaging #solutions #worktogether #verpakkingen